Arrangementer i klubben

Vi har løbende forskellige arrangementer i klubben, som du kan læse om og tilmelde dig til på denne side. 

KONFERENCE FOR SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTER 6. -7. OKTOBER 2022 PÅ HOTEL SCANDIC I SILKEBORG

Konference for klubbens medlemmer.
Foredrag og debat om synlighed som faggruppe.
Spændende oplæg og meget mere. Deltagergebyr 150 kr.

Tid: Torsdag d. 6. og fredag d. 7 oktober 2022 Sted: Hotel Scandic, Silkeborg. Download programmet her (åbner i nyt vindue). Tilmelding: Kontakt@assistentklubben.dk

I INDBYDES TIL ET HUMORISTISK FOREDRAG OM BROK AF STORM STENSGAARD

Onsdag den 21. september 2022, Klokken 19.00 – ca. 21.00.
Sted: FOA Århus, mødesalen.

Tilmelding senest torsdag d. 15. september til kontakt@assistentklubben.dk

Brok er en del af den danske folkekarakter, en særlig måde at beklage sig på, som alle kan forholde sig til, men som er svær at få hold på. Hvad er brok egentlig for noget, hvor kommer det fra, og hvad kan vi stille op med det? Hvordan undgår vi at ramme de forkerte med vores brok, og hvordan undgår vi selv at blive ramt? Læs mere om Storm Stensgaard og foredraget på: https://www.stormstensgaard.dk/om. 

Foredraget er for medlemmer af følgende klubber: Social- og sundhedsassistentklubben, Klubben for dagplejere, Social- og sundhedshjælpernes fagklub, Fagklubben for pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere samt Sygehjælpernes brancheklub.

DROP IN CAFE I SOCIAL OG SUNDHEDSASSISTENT KLUBBEN!

I Social og sundhedsassistent klubben er vi blevet bekendt med at I og jeres kolleger savner en faglig sparringspartner i hverdagen?

Der forekommer oftere, at der enten ikke er tid til ”den snak” der er behov for, eller fordi man arbejder alene, og derfor ikke har mulighed for at drøfte fag og faglighed med en kollega. Vi har alle brug for at spejle os i hinanden.

Derfor vil social og sundhedsassistent klubben, tilbyde dig og dine kolleger et ”fri rum” hvor vi kan snakke om ALT. F.eks. Autorisation, kompetencer, ansvar, utilsigtede hændelser, arbejdstid eller Hvordan har vi det på arbejdspladserne eller noget helt andet, for det er kun fantasien der sætter grænser. Det er helt op til jer der kommer, hvad I tænker der er vigtigt at få drøftet.

Vi vil i klubbestyrelsen sørger for at skabe de hyggelige rammer og være behjælpelig med fremskaffe eventuelle oplægsholder eller lignende. I kan komme og gå som det passer ind i jeres program. Men vi håber at se mange af jer, da det er sjovere at drikke kaffe og snakke sammen i et fællesskab end alene.

Tid: Mandag den 12. september 2022 kl. 15:30-17:00
Sted: I et af FOA´s Lokaler – eller klub kontoret, Chr. Den X´vej 56-58, 8260 Viby J
Tilmelding: I må gerne send en mail til:

Kontakt@assistentklubben.dk helst senest dagen før, så vi nogenlunde ved, hvor mange der deltager af hensyn til forplejning.